Miben tudsz nekünk segíteni?

Az itteni életről sokat tudok

Célunk hogy minél több hasznos infóval és segítséggel lássunk el a Svájcban munkát vállaló vagy már itt új életet kezdőket. Ha van olyan hasznos tapasztalatod, híred infód ami segíthet másokat és úgy gondolod hogy segítségére lehet másoknak. Kérlek küld el nekünk hogy mások számára is elérhetővé tegyük. Ha viszont ennél aktívabban szeretnél részt közösségünk építésében úgy várjuk ötleteid, javaslataid

Köszönjük hogy megosztod velünk
info@svajcimunkamagyaroknak.hu

Támogató Leszek

A Svájci Munka Magyaroknak minden esetben elsődlegesnek tartotta és tartja hogy korrekt és megbízható munkaadók és szolgáltatók jussanak el közösség tagjaihoz. Valamint egy ekkora méretű csoport moderálása és gondos felügyelete embert próbáló feladat. Kérünk benneteket ha lehetőségetek van támogassatok minket egy kávé árával. Ezt a csoport és a honlap üzemeltetésnek tárgyi feltételeire fordítjuk.

Segítségedet előre is kösszönjük
patreon.com/svajcimunkamagyaroknak

állásokat Tudok

Ha ismer olyan munkáltatót aki megbízható és teljes mértékben pozitív tapasztalattal rendelkezik róla. Kérem ossza meg velünk hogy minél több honfitársunk tudjon elhelyezkedni Svájcban. Ezen aprónak tűnő segítség mások számára egy lehetőség az új életre. Valamint arra hogy nagyobb biztonságban induljanak el családjuk mellől, ebbe e gyönyörű. De első pillantásra mindenki számára idegen országágba.

Szeretettel várjuk megkeresését.
Üzenet küldése!